Drobečková navigace

VÍTÁME VÁS > KRONIKA 2011

NOHEJBALOVÉ TURNAJE - 2011

Stagnace mezenského nohejbalu pokračuje, v sezoně 2011 jsme odehráli celkem pouze tři turnaje trojic - dva turnaje jsme uspořádali na domácím hřišti, k jednomu náš celek cestoval na "umělku" do Turovce. Vybojovali jsme jedno turnajové vítězství a jedno druhé místo.

Turnaje trojic 2011 - bilance našich celků: 

1.místo: 1x,  2.místo: 1x,  3.místo: 0x,  4.místo: 0x

 

 

VETERAN CUP MEZNÁ "40" - 9.ročník

Nohejbal - květen 2011

Devátého ročníku mezenského nohejbalového klání veteránů se zúčastnilo 8 celků z Myslkovic, Dírné, Soběslavi, Plané nad Lužnicí, Tábora, Přehořova, Tučap a Mezné. Vítězství si z našeho stadionku odvezli reprezentanti sousední Dírné, když ve finále těsně zdolali loňské vítěze, hráče TS Soběslav B. Třetí příčku uhráli nohejbalisté Plané nad Lužnicí.

Našim reprezentantům se ani letos nepodařilo přerušit šňůru neúspěchů - od posledního místa v turnaji zachránila naše borce až výhra nad Myslkovicemi.

Úroveň turnaje veteránů byla srovnatelná s posledními ročníky, letošní klání bylo navíc mimořádně vyrovnané. Pořadatelé se parádně trefili do počasí - první dešťové kapky spadly až v průběhu finálového utkání mezi TS Soběslav B a Dírnou.

 

KONEČNÁ TABULKA TURNAJE HRÁČŮ NAD 40 LET 2011:

1.   Sport Dírná

2.   TS Soběslav B

3.   Franěk team Planá nad Lužnicí

4.   Brusírna Tábor

5.   Přehořov

6.   SK Tučapy

7.   Rapid Mezná 02

8.   Pivoňka team Myslkovice

  

 

 

O POHÁR STAROSTY MEZNÉ - 10.ročník

Nohejbal - červenec 2011

K jubilejnímu 10.ročníku turnaje O pohár starosty se sjelo pět celků - kromě áčka domácího Rapidu do Mezné přicestovaly reprezentace Přehořova, Myslkovic, Tábora a Měšic.

Zahájení mělo slavnostní nádech. J.Kolář přítomné hráče a diváky seznámil se všemi dosavadními vítězi mezenských klání - jmenovaným se dostalo zaslouženého potlesku. Pořadatelé navíc zpracovali a vystavili přehled všech medailistů mezenských klání od roku 2002 - hráči i diváci tak měli možnost vše si v průběhu turnaje prohlédnout, připomenout, zavzpomínat...

Vzhledem k menšímu počtu startujících celků zvolili pořadatelé jednoduchý model - "každý s každým dvoukolově". Nejlepší čtyři celky poté postoupily do semifinále, kde si to ve dvou utkáních rozdaly o účast ve finále.

Pár slov k našim reprezentantům. Tahouni "A" týmu Petr Švarc a Jiří Perger byli postaveni před nelehký úkol - vyrovnat se s neúčastí zadáka Lukáše Švarce a pokusit se navázat na skvělé výsledky z posledních let. "Díru" na postu zadáka naši hoši zalepili Romanem Ježkem. Že to byl dobrý tah, ukázaly již úvodní duely - Ježek, byť nohejbal pravidelně nehraje, svým výkonem velmi překvapil a pomohl našemu týmu proklouznout do semifinále z druhého místa. V semifinále si naši hráči ve dvou setech poradili s nebezpečným Přehořovem a ve finálovém utkání těsně přehráli vynikající Lipany z Tábora. VÍTĚZSTVÍM a předvedenou hrou udělali naši hráči velkou radost všem domácím sportovním příznivcům...

 

1. semifinále:    LIPANI TÁBOR : MĚŠICE  2:0

2. semifinále:    RAPID MEZNÁ 02 "A" : OUBRAM TEAM PŘEHOŘOV  2:0

O 3.místo:     OUBRAM TEAM PŘEHOŘOV : MĚŠICE  2:0

Finále:     RAPID MEZNÁ 02 "A" : LIPANI TÁBOR  1:1 (10:4, 9:10)

 

KONEČNÁ TABULKA TURNAJE "O POHÁR STAROSTY MEZNÉ 2011"

1.  Rapid Mezná 02 "A"

2.  Lipani Tábor

3.  Oubram team Přehořov

4.  Měšice

5.  Švec team Myslkovice

   

 

 

TUROVEC CUP

Nohejbal - srpen 2011

Informace o úspěšném tažení celku Rapidu Mezná 02 turnajem v Turovci jsme chtěli doplnit co nejdříve, pořadatelé nám však bohužel nedodali kompletní výsledky a konečnou tabulku turnaje.

Takže jen krátce - naši hoši obsadili v nesmírně silné konkurenci třinácti trojic skvělé druhé místo a po dlouhé době přivezli přední umístnění z hřiště soupeře. Za vzornou reprezentaci obce se všem třem našim hráčům sluší hodně nahlas poděkovat !

 

Finále

Naši reprezenti začali skvěle, než se favorit stihl rozkoukat, prohrával 1:0 na sety. Naši hráli výborně, skvěle se doplňovali, bojovali a na počátku druhého setu začali věřit, že to, co se před turnajem jevilo jako scifi, začíná nabírat zřetelných kontur. Od poloviny druhého setu ale favorit z Tábora zabral a nakonec zvedl pohár za vítězství v turnaji.

RAPID MEZNÁ 02  :  TÁBOR    1 : 2  (10:8, 5:10, 6:10)

Rapid Mezná 02 - sestava:

Jiří Perger - Petr Švarc - Lukáš Švarc

 

 

Stránku zpracoval: Jan Kolář, kronikář obce a SK, 2011.

Stránka aktualizována: prosinec 2011.

Menu

V PRODEJI NOVÁ KNIHA

O HISTORII MEZNÉ

 Mezná v zrcadle času 1362-2022

Kde ji koupit:

knihkupectví Kanzelsberger Soběslav a Infocentrum Soběslav. 

O POHÁR STAROSTY MEZNÉ 2021

 

O POHÁR STAROSTY MEZNÉ 2022