Drobečková navigace

VÍTÁME VÁS > KRONIKA 2012 > Nohejbal - turnaje

NOHEJBALOVÉ TURNAJE - 2012

V roce 2012 se naše nohejbalové celky zúčastnily deseti turnajů trojic + jednoho turnaje dvojic a to jak na domácím hřišti, tak v halách a na hřištích soupeřů. Zaznamenali jsme 3 turnajová vítězství a několik dalších medailových umístnění, sezonu 2012 tedy z tohoto pohledu můžeme považovat za velmi úspěšnou.

Turnaje trojic a dvojic 2012 - bilance našich celků: 

1.místo: 3x,  2.místo: 1x,  3.místo: 4x,  4.místo: 3x.

 

 

VETERAN CUP MEZNÁ "40" - 10. ročník

Nohejbal - květen 2012

K 10. ročníku veteránského nohejbalového turnaje se sjelo šest celků z Tučap, Myslkovic, Dírné, Soběslavi, Tábora a Mezné. Startovní pole letošního veteránského turnaje, to bylo setkání šampionů - nohejbalisté Soběslavi a Dírné vyhráli tento turnaj v minulosti shodně třikrát, reprezentanti SK Tučapy jednou.

Kvalitní trojici sestavil také domácí Rapid 02 - sestava JIří Vacula - Vít Horňáček - Milan Oubram předvedla v průběhu turnaje několik velmi dobrých pasáží, ale bránu semifinále nakonec dík lepšímu vzájemnému zápasu s našimi borci otevřeli reprezentanti SK Tučapy.

Nejlepší podívanou celého turnaje nabídlo první semifinále mezi týmy Myslkovic a Tučap. Myslkovičtí, suverénní vítězové základní části, se nakonec do finále dostali, ale výkon, jaký předvedl až čtvrtý tým základní části, to byla veliká paráda. Suveréni první fáze turnaje o postup bojovali do posledního míče!

K druhému semifinále nastoupili dva trojnásobní veteránští šampioni nedávné minulosti - TS Soběslav "B" a Sport Dírná. Utkání nenabídlo tak skvělou a dramatickou podívanou a to především proto, že nohejbalisté TS Soběslav byli od počátku velmi precizní v útoku a jednoduše nepřipustili drama. Diváci marně čekali na zvrat, dírenští bojovníci tentokrát tahali za kratší konec.

V utkání o 3. příčku se již nohejbalisté Dírné zaskočit nenechali a ve třech setech zdolali houževnaté Tučapy.

Finálový zápas, to byla přehlídka útočné kvality Oldřicha Svobodného na straně Soběslavi a Jana Samce z celku Myslkovic. Šťastnější byl nakonec myslkovický dlouhán - společně s výtečnými Pivoňkou a Švecem zvedl nad hlavu pohár pro vítěze 10. ročníku nohejbalového turnaje hráčů nad 40 let v Mezné - zaslouženě a poprvé v desetileté historii!

 

1. semifinále:     Pivoňka team Myslkovice : SK Tučapy   2:1

2. semifinále:     TS Soběslav "B" : Sport Dírná   2:0

O. 3.místo:     Sport Dírná : SK Tučapy   2:1

Finále:     TS Soběslav "B" : Pivoňka team Myslkovice   0:2

 

KONEČNÁ TABULKA TURNAJE:

1. Pivoňka team Myslkovice     (Pivoňka, Švec, Samec)

2. TS Soběslav "B"     (Svobodný, Pexa, Topinka)

3. Sport Dírná     (Hanzlík, Čoudek, Tomíček)

4. SK Tučapy     (Lhotka, Klečacký, Krampera)

5. Rapid Mezná 02     (Vacula, Horňáček, Oubram)

6. Koldy team Tábor     (Kolář, Severa, Skokan,)

 

  • Turnaj v průběhu dne navštívilo 35 diváků.
  • Akci připravil a zorganizoval J. Kolář.
  • Občerstvení zajistili: R. Petržílka, R. Kolář, J. Kolář.
  • Ceny pro nejlepší čtyři celky turnaje věnovala Obec Mezná.

 

 

 

O POHÁR STAROSTY MEZNÉ - 11. ročník

Nohejbal - červenec 2012

Úvodnímu utkání 11. ročníku našeho nejprestižnějšího turnaje předcházely dva slavnostní okamžiky. U příležitosti desetiletého výročí mezenského nohejbalu nejprve převzal cenu FAIR PLAY náš nový hráč Oldřich Svobodný, poté byla předána cena NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ TÝM DESETILETÍ trojici reprezentantů Rapidu Mezná Jiřímu Pergerovi, Petru Švarcovi a Lukáši Švarcovi. Starosta obce Vl.Štefan a organizátor akce J.Kolář zároveň poděkovali ZD Pluhův Žďár a p.Stanislavu Soudkovi za jejich sponzorské dary.

Průběh turnaje poznamenal déšť, přesto byl k vidění zajímavý a kvalitní nohejbal. Sjelo se sedm celků - tři domácí, dále Brusírna Tábor, Truc team Praha, Švec team Myslkovice a Oubram team Přehořov.

Do bojů o medaile nezasáhl domácí C tým, celek Přehořova a Truc team Praha. Výkony pražské trojice však přesto se zájmem sledovalo početné publikum, bývalý hráč Rapidu Mezná Tomáš Truc turnaj odehrál se svým jedenáctiletým synem Tomášem a dvanáctiletým synovcem Nikolasem, dvojnásobným žákovským mistrem ČR - Nikolas Truc se vyrovnal mnohem zkušenějším soupeřům, sledovat jeho hru bylo opravdovým požitkem.

Do semifinálových bojů se kvalifikovaly dva domácí celky, Brusírna Tábor a Myslkovice. V prvním semifinále udolala táborská "Bruska" domácí béčko, kalich hořkosti poté dopili do dna natěšení domácí příznivci v dalším duelu, kdy po fiasku ve druhém setu (1:10) podlehli hoši elitního týmu reprezentaci Myslkovic. Boj o třetí příčku tedy obstaraly domácí celky Rapid A a Rapid B - z bronzu se nakonec radovalo domácí áčko.

Před finálovým utkáním se část publika shodla v názoru, že takhle skvěle Táboráci nehráli hodně dlouho. Hoši z "Brusky" to ve finále potvrdili a porazili kompaktní trojku Myslkovic 2:0. Putovní pohár Rapidu Mezná tak po čtyřech letech opouští domácí síň slávy a rok bude zdobit útroby restaurace Na Brusírně.

 

1.semifinále:   Rapid Mezná B : Brusírna Tábor   0:2 (5:10, 8:10)

2.semifinále:   Rapid Mezná A : Švec team Myslkovice   1:1 (10:6, 1:10)

O 3.místo:   Rapid Mezná A : Rapid Mezná B   1:1 (10:7, 9:10)

Finále:   Brusírna Tábor : Švec team Myslkovice   1:1 (10:7, 9:10)

 

Konečné pořadí:

1. Brusírna Tábor

2. Švec team Myslkovice

3. Rapid Mezná A   (Švarc, Švarc, Perger)

4. Rapid Mezná B   (Svobodný, Smrž, Kubart)

5. Truc team Praha

6. Oubram team Přehořov

7. Rapid Mezná C   (Horňáček, Kolář, Kolář)

 

  • Turnaj v jeho průběhu navštívilo 50 diváků
  • Akci připravili a zorganizovali J. Kolář a Radek Kolář.
  • Občerstvení zajistili: M. Hrdlička, R. Petržílka, R Štefan.
  • Ceny do turnaje věnovali: Obec Mezná, Stanislav Soudek, Ing. Karel Bednář (ZD Pl. Žďár).

 

 

 

TUROVEC CUP - 2.ročník

Nohejbal - červenec 2012

Do Turovce, na opět velmi kvalitně obsazený turnaj, odjela naše reprezentace obhajovat druhé místo z loňského ročníku. A tým Rapidu 02 (P. Švarc, J. Perger, L. Švarc) na to však tentokrát nebyl sám, do Turovce odjela také kompletní sestava B týmu (O. Svobodný, Z. Pexa, J. Rataj). Ambice mezenského nohejbalu tedy logicky nebyly nijak přízemní. Naopak.

Turnaje se zúčastnilo rekordních 15 celků. Hrálo se ve třech skupinách, postupovaly vždy dva celky přímo a zbylé dva s nejlepší bilancí.

Naši hráli úžasně, skvěle. Áčko suverénně vyhrálo svou skupinu, béčko postoupilo sice z třetího místa, ale rovněž po parádních výkonech. Poté turnaj nadlouho přerušil déšť, pořadatelé se proto rozhodli turnaj zkrátit, sečíst dosavadní výsledky a sehrát poslední čtyři utkání. Mezi nejlepší čtyři týmy turnaje patřily oba naše celky - Rapid A a Rapid B !!!

Vytrvalý déšť a také bezmála dvouhodinové čekání se bohužel podepsalo na výkonech našich. Áčko si vylámalo zuby na výborně hrajících Myslkovicích, béčko nestačilo na Sukýny Měšice. V Turovci se tedy opakoval souboj o třetí příčku dvou našich nejlepších celků (stejně tak v Mezné O pohár starosty), což i přes semifinálový neúspěch lze jistě považovat za další skvělý výsledek NAŠEHO MEZENSKÉHO NOHEJBALU.

HOŠI - DĚKUJEM..!

 

Finálové boje:

1.semifinále - Rapid Mezná A : Pivoňka team Myslkovice   0:2

2.semifinále - Rapid Mezná B : Sukýni Měšice   0:2

O 3.místo - Rapid Mezná A : Rapid Mezná B   2:1

Finále - Pivoňka team Myslkovice : Sukýni Měšice   2:1

 

Konečná tabulka turnaje:

1.   Pivoňka team Myslkovice

2.   Sukýni Měšice

3.   Rapid Mezná 02 "A"   (Švarc, Perger, Švarc)

4.   Rapid Mezná 02 "B"   (Svobodný, Pexa, Rataj)

Pořadí na 5.-15. místě pořadatelé neurčili.

 

    

     

TUČAPY CUP

Nohejbal - srpen 2012

Turnaj v Tučapech, který uspořádal majitel restaurace Peach Pit a nohejbalový nadšenec Milan Krampera, jsme obsadili trojicí B týmu O.Svobodný, Z.Pexa, J.Rataj. Naši se tentokrát na medailové příčky nevešli a se ziskem čtyř bodů obsadili páté místo, byť herně to opět nevypadalo zle. Trojice Rapidu 02 v průběhu turnaje ztratila několik utkání v samém závěru, což nakonec rozhodlo o tom, že boje o medailové příčky se nás tentokrát netýkaly.

 

Konečná tabulka turnaje TUČAPY CUP 2012:

1.  Plovárna Tábor

2.  Šafránek team Tábor

3.  SK Tučapy

4.  Dynín

5.  Rapid Mezná 02   (Svobodný, Pexa, Rataj)

6.  Stehýnka Tábor

7.  Budislav

 

 

 

DÍRNÁ CUP

Nohejbal - srpen 2012

Poslepovaná sestava Rapidu 02 odcestovala hájit dobré jméno našich barev do Dírné, na další ročník turnaje, který v minulosti několikrát vyhrál náš elitní tým (P.Švarc, J.Perger, L.Švarc). Dvojici béčka Rapidu 02 O.Svobodný-Z.Pexa doplnil Kolář z C týmu.

Našim turnaj skvěle sedl, byť to nečekal vůbec nikdo. Do Dírné se totiž "jelo neudělat ostudu", naši hoši si na cestu přibalili léky, tišící nejrůznější bolesti pohybového aparátu, čímž vyhlídky na dobré umístnění braly za své již před úvodním podáním.

Vše bylo nakonec jinak - náš celek vtrhl do turnaje jako Usain Bolt na tratě 100 a 200 m na Olympic Stadium v Londýně, sestřelil první tři soupeře a usadil se v čele tabulky! V semifinále poté vyřadil nebezpečné Tučapy a bojovností a vůlí po vítězství dokonal tiumf ve finálovém klání s domácím elitním týmem.

Nejlepším hráčem našeho celku byl jednoznačně Svobodný, jeho kvalita, vůle po vítězství a obrovská bojovnost, to byl základní stavební kámen dírenského úspěchu. Také výkon zadáka Pexy byl výkladní skříní naší hry, především v druhé polovině turnaje.

 

Ohlasy po turnaji:

Svobodný: "Konečně jsme po přestupu do mezenského Rapidu vystrčili drábky, konečně jsme v dresech našeho nového "chlebodárce" přivezli velké vítězství. Velmi si ho vážím..."

Pexa:  "Záda bolela, ale s léky a také s přibývajícími body na našem kontě se to rozhodně dalo vydržet..."

Kolář:  "Byly to bodové žně a pokračování našich letošních skvělých výsledků. Jsem rád, že vedle našeho úspěšného A týmu máme další skvělé hráče, schopné hrát s těmi nejlepšími..."

 

Konečná tabulka turnaje DÍRNÁ CUP 2012:

1.  Rapid Mezná 02   (Svobodný, Pexa, Kolář)

2.  Sport Dírná A

3.  SK Tučapy

4.  Kvasejovice

5.  Sport Dírná B

6.  Sport Dírná C

7.  Prachatice

 

 

 

SAUNA TÁBOR CUP

Nohejbal - září 2012

Mezenský nohejbal letos zažívá velký návrat slavných medailových časů, další razítko pod toto tvrzení obtiskli naši reprezentanti na kurtu v Táboře, kde v konkurenci jedenácti celků vydřeli parádní třetí místo!

Pod skvělý úspěch se tentokrát podepsalo trio Zdeněk Pexa, Jiří Rataj a Vít Horňáček. V základní skupině naši z pěti utkání třikrát zvítězili, dvakrát podlehli a postoupili tak do čtvrtfinálového duelu proti superfavoritům z Myslkovic. Papírové prognózy ovšem naše reprezentace roztrhala na kusy, Myslkovice museli podruhé v krátké době spolknout ošklivou hořkou pilulku s cedulkou Rapid Mezná 02 - naši zvítězili 2:1!

Semifinále s dalším skvělým týmem z Plané nad Lužnicí Pexa, Horňáček a Rataj nezvládli (0:2), k medailové příčce ale bylo stále hodně blízko. V utkání o třetí místo přihrál turnajový pavouk Rapidu do cesty táborské Doubky - naši hráči ve svém posledním vystoupení ubojovali bronz a vysmáli se poznámkám některých pochybovačů a rádobykritiků, že Rapid letos nakoupil přestárlé hvězdy za zenitem.

 

Konečná tabulka turnaje SAUNA TÁBOR CUP:

1.   Plovárna Tábor

2.   Planá nad Lužnicí

3.   Rapid Mezná 02    (Pexa, Rataj, Horňáček)

4.   Doubci Tábor

5.   Hatuma Tábor

6.   Pivoňka team Myslkovice

7.   Stehýnka

8.   Románo

9.   Brusírna Tábor

10. Karel team

11. Chaloupky

 

Ohlasy po turnaji:

Z. Pexa: "Prahli jsme po úspěchu, chtěli jsme dokázat, že můžeme být úspěšní v jakékoli sestavě. Před výkonem mých sobotních spoluhráčů Horňáčka a Rataje hluboce smekám, hráli famózně..!"

Vít Horňáček: "Čtvrtfinálový úspěch proti myslkovickým mě nadchl, vítězství v souboji o třetí flek, to byla parádní třešnička na dortu. Cením si skvělé turnajové spolupráce s Jirkou Ratajem, výborně se mi hrálo také se Zdeňkem Pexou..."

 

 

 

KRTOV CUP

Nohejbal - září 2012

Naši nohejbalisté se nemohou nabažit, přes únavu z právě končící náročné sezony sbírají další a další úspěchy. Po cenných třetích místech v Turovci, Táboře, Mezné a Tučapské lize a také po vítězství v Dírné, přivezli naši hoši další pódium z Krtova, kde nohejbalový turnaj uspořádal starosta obce Josef Topinka. Jemu také patří velký dík za skvěle zvládnuté občerstvení, pořadatelé se navíc obešli bez startovného.

Trio Rapidu 02 Svobodný-Pexa-Kolář v Krtově vyhrálo základní skupinu (šest bodů, bez prohry), v semifinále přejelo nebezpečný Přehořov a ve finálovém utkání si ve třech setech poradilo s SK Tučapy!

Takže shrnuto: vypadalo to po letošních výsledcích na "dobu bronzovou", ovšem po triumfech v Dírné a Krtově...no, trefně to pár slovy shrnul zadák Pexa - "jsou to letos prostě ŽNĚ !"

A nejlepší hráč našeho celku? No přece Svobodný, to je stokrát obehraná písnička..! Skvělý, výstavní výkon!

 

Výsledky našeho týmu - základní skupina:

Rapid Mezná 02 : Myslkovice   1:1

Rapid Mezná 02 : Krtov   2:0

Rapid Mezná 02 : SK Tučapy   2:0

Rapid Mezná 02 : Přehořov  1:1

 

Výsledky našeho týmu - semifinále a finále:

Semifinále - Rapid Mezná 02 : Oubram team Přehořov   2:1

Finále - Rapid Mezná 02 : SK Tučapy   2:1

 

Konečná tabulka turnaje KRTOV CUP 2012:

1.  Rapid Mezná 02   (Svobodný, Pexa, Kolář)

2.  SK Tučapy

3.  Oubram team Přehořov

4.  Myslkovice

5.  Krtov

 

     

 

NOHEC CUP PAD LIST HLAVATCE

Nohejbal - říjen 2012

V Hlavatcích se v sobotu nedalo získat víc, posuďte sami: dvojice Rapidu 02 Svobodný-Pexa tamní turnaj dvojic vyhrála s tříbodovým náskokem před silnými Myslkovicemi a Oldřich Sobodný byl vyhlášen nejlepším hráčem turnaje! A aby toho nebylo málo, naše dvojice tímto obhájila triumf z loňského ročníku (loni ještě v dresech TS Soběslav).

Naši reprezentanti zahájili těsnou remízou s domácím Nohlasem (10:9, 9:10), další bod přenechali celku mladíků NK Zhoř a v dalších sedmi duelech získali 14 bodů. Bilance, hovořící za vše, k tomu není potřeba cokoli dodávat. Mezná se tak dostala do povědomí nohejbalových příznivců i tohoto regionu.

 

Ohlasy po turnaji:

Zdeněk Pexa: "Jel jsem na turnaj s bolestivým ramenem, chvílemi jsem se dost trápil a byť jsem moc chtěl, nehrál jsem samozřejmě podle svých představ. Musím moc pochválit Oldu - předvedl heroický výkon, pořadatelé ho právem vyhlásili nejlepším hráčem turnaje. Dobíhal až neskutečné balony..."

Oldřich Svobodný: "Ja fakt, že se mi v sobotu hrálo moc dobře, vše vyšlo podle představ a to se vždycky nepodaří. A výkon Zdeňka? Je zbytečně moc skromný, na hřišti jsme dva a každý má své úkoly, každý hájí svůj prostor. Jeden hráč neznamená nic, úspěch je vždy společný a tak se to musí brát"

 

Konečná tabulka turnaje NOHEC CUP PAD LIST HLAVATCE:

1.   Rapid Mezná 02     (Svobodný, Pexa)   16

2.   Myslkovice     13

3.   Nohlas Hlavatce     13

4.   NK Zhoř     12

5.   To je moc     11

6.   Ti nejlepší     9

7.   PUP     9

8.   Uspavači hadov     5

9.   Movsíci     2

10. Obsluha     0

 

 

 

 TUČAPY CUP

Nohejbal - říjen 2012

Naše reprezentace dorazila na poslední letošní turnaj pod širým nebem se sedmnáctiletým Kolářem v sestavě, z opor se v dresu mezenského Rapidu 02 tentokrát představil jen Víťa Horňáček. Naši sice bojovali, ale rozdíl ve výkonnosti byl patrný především v utkáních s Myslkovicemi a Dynínem, kde smečaři Ondřej Vácha a Jiří Ingvort našemu celku nedali prostor k prosazení své hry.

Turnaj pro sebe v závěru rozhodli reprezentanti Myslkovic, kteří v posledním vzájemném utkání zdolali celek Dynína. Třetí příčku s přehledem uhájili Sukýni z Měšic, finalisté letního turnaje Turovec Cup.

 

Tabulka turnaje Tučapy Cup 2012:

1.   Myslkovice

2.   Dynín

3.   Sukýni Měšice

4.   Rapid Mezná 02    (Horňáček, Kolář, Kolář)

 

       

 

PŘEHOŘOV CUP

Nohejbal - prosinec 2012

V předvečer vánočních svátků zorganizovali přehořovštní sportovci v hale soběslavského Spartaku premiérový ročník nohejbalového turnaje trojic. Pozvání přijalo osm celků, ve finále turnaje zdolali Myslkovičtí reprezentanty PLané nad Lužnicí.

Neztratili se ani naši, trojice Rapidu 02 P.Švarc-Pexa-Rataj uhrála bronz, přestože v této sestavě náš tým nastoupil úplně poprvé.

 

Konečná tabulka turnaje Přehořov Cup 2012:

1.  Myslkovice

2.  Planá nad Lužnicí

3.  Rapid Mezná 02   (Švarc, Rataj, Pexa)

4.  Dráchov

5.  Kvasejovice

6.  Přehořov

7.  Košice

8.  Vlastiboř

 

Ohlasy po turnaji:

Petr Švarc:  "Se Zdeňkem a Jirkou to byla premiéra, musím ale říct, že velmi vydařená. Hrálo se mi skvěle, oba dva jsou kvalitní hráči, což během turnaje opakovaně potvrzovali. A prohra s Myslkovicemi, ta vždycky mrzí...snad příště."

Zdeněk Pexa:  "Moc dobře jsme si zahráli a v závěru sezony přivezli další pódium. Absentovali Olda Svobodný a Víťa Horňáček (zranění, nemoc) - Petr Švarc, to byla excelentní záplata naší sestavy. Je vidět, že kvalitních hráčů máme stále dost! Jinak turnaj super."

Jiří Rataj:  "Jsem rád, že mohu hrát v tak kvalitním a vyrovnaném týmu. Bylo mi potěšením..."

 

 

 

MYSLKOVICE CUP

Nohejbal - prosinec 2012

Také poslední turnaj v roce jsme odehráli bez zraněného klíčového hráče Oldřicha Svobodného, nemoc nadále hlásil také Vít Horňáček. Podruhé v krátké době se tedy představil Petr Švarc a podruhé to byl záskok par excellence!

Naši oproti předešlému turnaji v Soběslavi totálně překopali herní systém. Útočně laděný Rataj operoval v prostoru u pravého kůlu, technický Švarc se k síti posouval zezadu a umocňoval tak útočné choutky našeho týmu. S Pexou v roli klasického zadáka naše hra gradovala ve druhém setu finálového zápasu proti celku Myslkovic (10:9). Vyrovnaný byl i třetí, rozhodující set, avšak s nešťastnou koncovkou (9:10)...

S veleúspěšným rokem 2012 se naše reprezentace rozloučila skvělým druhým místem a velmi těsnou prohrou s "vlčáky" z Myslkovic, jedním z nejlepších neregistrovaných týmů Soběslavska posledních měsíců.

 

Konečná tabulka turnaje Myslkovice Cup 2012:

1.  Myslkovice

2.  Rapid Mezná 02    (Pexa, Rataj, P. Švarc)

3.  Brusírna Tábor

4.  Dráchov

5.  Sukýni Měšice

6.  Budislav

7.  Roudná

8.  Košice

 

Ohlasy po turnaji:

Petr Švarc: "Dnes už chyběla jen jedna kulička, Myslkovičtí to budou mít těžší a těžší !

Jiří Rataj: "Dneska to byla krásná práce..!"

Zdeněk Pexa: Petr s Jirkou si parádně vyhověli, byla radost se na to zezadu dívat. Poslední balon, který se mi svezl po noze, ten mě bude dlouho mrzet..."

Jan Kolář: "Děkuji všem hráčům, kteří se v roce 2012 podíleli na úspěších mezenského nohejbalu. Děkuji všem, kteří propotili náš dres byť v jediném turnaji, či utkání. Úspěchům jsme v posledních letech odvykli, především pro pracovní, rodinné a jiné zaneprázdnění našich nejlepších hráčů. Vše se změnilo příchodem posil ze Soběslavi, Choustníku a Myslkovic - Oldy Svobodného, Zdeňka Pexy, Jirky Rataje a Víti Horňáčka, kteří svými skvělými výkony pomohli oprášit zašlou slávu našeho nohejbalu. Stále máme špičkové hráče jako je Petr Švarc, Jirka Perger, Lukáš Švarc, v záloze úspěšného hokejistu a nohejbalistu Honzu Žákovského a také Jirku Vaculu. Na svou šanci čeká nejmladší člen našeho klubu neregistrovaných Radek Kolář. O budoucnost nohejbalu v Mezné po delší době opět nemám strach a to je krásná náplast na bolístky posledních let...

Děkuji všem za krásné chvíle, strávené při nohejbalu a s tak skvělými hráči. Těším se na spolupráci v roce 2013!

 

 

Stránku zpracoval: Jan Kolář, kronikář obce a SK, 2012.

Stránka aktualizována: prosinec 2012.

Menu

V PRODEJI NOVÁ KNIHA

O HISTORII MEZNÉ

 Mezná v zrcadle času 1362-2022

Kde ji koupit:

knihkupectví Kanzelsberger Soběslav a Infocentrum Soběslav. 

O POHÁR STAROSTY MEZNÉ 2021

 

O POHÁR STAROSTY MEZNÉ 2022