OP nohejbal 2018: Mezná druhá!



Datum konání:
24.9.2018

Už ne senzace, ale realita: náš nohejbal podruhé v řadě na bedně !

Popáté v řadě letos vstoupili reprezentanti SK Rapid Mezná 02 do oficiální nohejbalové soutěže Jindřichohradecka, okresního přeboru družstev.

V úvodu sezóny stál před naším celkem nelehký úkol a to pokusit se navázat na výkony a umístění z předešlé veleúspěšné sezóny. To se skutečně podařilo, dokonce mírou vrchovatou. Byla tu ale ještě jedna věc, která nás v posledních sezónách tak trochu pronásledovala...s lídrem a několikanásobným vítězem soutěže TJ Sportklub Cep jsme v předchozích čtyřech letech ani jednou nebodovali, k tomu většinou s výsledkem 0:6 či 1:5 - z vyjádření hráčů před sezónou bylo cítit, že by tuhle bilanci do budoucna rádi zvrátili. Také tenhle cíl se nakonec splnit podařilo, favoritovi favoritů jsme v prvním vzájemném utkání podlehli 2:4 a v dalším urvali remízu 3:3, první po pěti letech!

Konečná tabulka OP 2018 tedy hovoří jasnou řečí - naši borci posbírali 13 bodů (o jeden více než loni) při skóre 37:23 (s družstvem Cepu nejlepší skóre v soutěži), opět vítěznému týmu Cepu (5x za sebou vítěz OP) jsme poprvé vzali bod a v obou utkáních favorita donutili ke špičkovému výkonu (prohra 2:4 a remíza 3:3). Bylo z toho opět skvělé druhé místo s náskokem jednoho bodu před třetí Třeboní a tří bodů před čtvrtým Suchdolem nad Lužnicí. Sezóny 2017 a 2018 tedy patří k dosud nejlepším v celé naší nohejbalové historii.

 

Soupiska SK Rapid Mezná 02 v sezóně 2018: 

Roman Prezmecký, Martin Sládek, Oldřich Svobodný, Ondřej Vácha, Jiří Rataj, Milan Vaněk, František Stejskal.

Pro nízký počet účastníků byla i v roce 2018 soutěž doplněna o tři družstva sousedních okresů - popáté v řadě startoval SK Rapid Mezná 02 (Táborsko), letitým účastníkem byl také celek TJ Lokomotiva Veselí n/L (Táborsko). Nováčkem soutěže byl SK Ševětín z Českobudějovicka.

 

 


Menu

KOMINICKÉ MUZEUM Záříčí u Dírné

V muzeu si můžete zakoupit publikaci Evy Bažantové "Kominíci"...

Spolek pro založení Muzea kominického řemesla: ZDE...

Mezenské rybníky

Více o rybnících: ZDE...

Středověké tvrziště


Více o tvrzišti: ZDE...

Obecná škola v Mezné


Historie školy: ZDE...

Návštěvnost stránek

017513