Archiválie Mezné na webu



Datum konání:
8.8.2017
Státní oblastní archiv Třeboň dokončil digitalizaci dvou kronik obce Mezná - Památní knihy školy Mezná (datace 1889-1940) a Monografie Mezné (datace 1929). Obě knihy jsou pro badatele zpřístupněny prostřednictvím DIGI-ARCHIVU TŘEBOŇ (webová aplikace) - zde je možné si digitalizované materiály kdykoli prostudovat. Pro zjednodušení přístupu k těmto kronikám (nejstarší kroniky obce) byly na stránky KRONIKA MEZNÁ vloženy přímé odkazy:
 
www.obecmezna.cz/kronika - ARCHIVÁLIE OBCE MEZNÁ V DIGI ARCHIVU TŘEBOŇ ZDE...
 
 
CO JE DIGITÁLNÍ ARCHIV
Digitální archiv Státního oblastního archivu Třeboň je webová aplikace sloužící k zpřístupnění digitalizovaných materiálů; je součástí Digitálního archivu SOA v Třeboni - systému pro bezpečné uchování, správu a zpřístupnění digitalizovaných materiálů.
 
PODMÍNKY POUŽITÍ
Všechny digitalizované materiály jsou chráněny platným autorským zákonem! Veškerá práva na zveřejnění a rozmnožení reprodukcí náleží jednotlivým vlastníkům archiválií, jejichž souhlas je nutný k případnému dalšímu využití snímků.
Snímky jsou poskytnuty pouze za účelem on-line prohlížení v DigiArchivu SOA v Třeboni, jejich kopírování, distribuování, prodávání, využití v jiných projektech a na jiných stránkách je zakázáno.

Menu

KOMINICKÉ MUZEUM Záříčí u Dírné

V muzeu si můžete zakoupit publikaci Evy Bažantové "Kominíci"...

Spolek pro založení Muzea kominického řemesla: ZDE...

Mezenské rybníky

Více o rybnících: ZDE...

Středověké tvrziště


Více o tvrzišti: ZDE...

Obecná škola v Mezné


Historie školy: ZDE...

Návštěvnost stránek

017539