Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Setkání seniorů: foto

Setkání seniorů: foto



Datum konání:
21.11.2015

Dobrý den,

v sobotu 21.11. 2015 se v mezenské Hospůdce Ve Škole konalo tradiční setkání seniorů.

Akci zahájil úvodním proslovem 2.místostarosta Obce Mezná Ing.Václav Pražma - přivítal přítomné, vzpomněl na spoluobčany, kteří již nejsou mezi námi a také představil a přivítal kapelu Blaťácká pětka.

Součástí úvodního programu sobotního podvečera bylo vystoupení místních benjamínků. Děti svým prarodičům zazpívaly známé písničky (bez hudebního doprovodu), na elektronické klávesy pak zahráli Natálka Drsová a Honzík Sochor. Hru na saxofon, na flétnu a také na housle předvedla Magda Chvojková. Závěrem děti přítomným hostům připravily malé překvapení, když za hudebního doprovodu (reprodukovaná hudba) zahrály stínové divadlo. Našim nejmenším se za jejich zdařilé vystoupení dostalo zaslouženého potlesku. Kulturně-hudební pásmo s dětmi nacvičily Mgr.Romana Chvojková a Vlasta Nýdlová, elektronické klávesy zapůjčila Mgr.Jana Drsová.

Program poté pokračoval volnou zábavou a poslechem písniček Blaťácké pětky, která našim starším spoluobčanům přijela zahrát úplně poprvé. Nechybělo malé občerstvení a především dobrá nálada a radost ze setkání opět po roce. Sobotní podvečer se v Mezné vydařil a přítomní si domů odnesli hezké zážitky.

Fotografie ze Setkání seniorů 2015 najdete na www.obecmezna.cz, sekce "KULTURA-GALERIE".

Fotografie také ZDE...

Hezký den přeje Obec Mezná.