Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > 6.místo SK Rapid v OP

6.místo SK Rapid v OP



Datum konání:
7.11.2015

Dobrý den,

SK Rapid Mezná 02 obsadil v sezoně 2015 konečné 6.místo (ze sedmi družstev). Naši nohejbalisté odehráli 12 utkání, v nichž 3x zvítězili, 3x remizovali a 6x podlehli - získali 9 bodů při skore 30:42. O pátou příčku jsme přišli vinou horší bilance ve dvou vzájemných utkáních (s Rapidem Černovice - rovnost bodů), přestože celkové skore hovoří výrazně v náš prospěch.

Nutno říci, že jako družstvo jsme odehráli mnohem lepší sezonu než tu loňskou, byť se to na první pohled nemusí zdát. Ostatně, tabulka hovoří jasnou řečí. Při bližším "ohledání" však zjistíme, že v průběhu sezony jsme podlehli pouze v šesti utkáních, v dalších šesti jsme buď zvítězili, či remizovali. Navíc, i v prohraných utkáních jsme byli soupeřům mnohem důstojnějším protivníkem, řada dílčích zápasů končila minimálním bodovým rozdílem. To je velký příslib do budoucna, v naší třetí sezoně (2016) bychom konečně chtěli zaútočit na jedno z předních umístění v okresním přeboru. Tým je konsolidovaný, ale také pokorný, věří si a "naučil se vyhrávat", porážky s tradičními celky OP bere jako poučení. Ostatně, to je ta jediná správná cesta, jak dosáhnout lepších výsledků.

Soutěži od jejího počátku kraloval celek SK Cep "A", v závěsu se držely týmy TJ Sokol Suchdol nad Lužnicí a TJ Sokol Horní Pěna. Vítězství v OP nakonec zaslouženě slaví právě nohejbalisté SK Cep "A", kteří soutěž vyhráli s tříbodovým náskokem a ztratil pouhé čtyři body.

Konečnou tabulku OP 2015, výsledky všech utkání, podrobnosti ze zápasů našeho celku a další zajímavosti najdete na stránkách SK Rapid Mezná 02, sekce "SEZONA 2015-VÝSLEDKY". Fotografie z průběhu sezony jsou k dispozici v sekci "GALERIE-SPORT".

Hezký den přeje J.Kolář, Rapid 02.

www.obecmezna.cz/sport